Controale la apometre. „Meridian 22” începe verificarea contoarelor

Începând din 25 ianuarie, societatea „Meridian 22” va desfășura o amplă acţiune de citire şi verificare a apometrelor la toate persoanele fizice de pe raza municipiului Lugoj.

Sunt vizate atât persoanele care locuiesc la bloc, cât și persoanele care domiciliază la case. Conducerea „Meridian 22” a anunțat că vor fi verificaţi toţi utilizatorii, indiferent dacă plătesc consumul de apă la asociaţiile de proprietari sau direct la casieria societăţii.

Acțiunea se va desfășura împreună cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și are ca scop atât verificarea consumului de apă, cât şi a stării tehnice a apometrelor şi existenţa sigiliilor.

Persoanele care nu vor fi găsite la domiciliu vor trebui să se prezinte, în termen de 30 de zile, la sediul societăţii lugojene (strada Plopilor nr. 22), pentru reglementarea situaţiei.

Proprietarii apartamentelor care nu vor permite accesul în locuinţă a personalului „Meridian 22”, pentru verificarea şi citirea contoarelor, vor fi trecuţi în sistemul de plată „pauşal”, iar cei care sunt descoperiţi că au blocat înregistarea apei furnizate, prin aparatele de măsurat instalate în propriile locuinţe sau că s-au racordat ilegal vor fi acţionaţi în instanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.