Controale în societăți comerciale și mijloace de transport

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat, marți, 9 noiembrie, noi acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

La activităţi au participat 317 forţe de ordine, fiind verificate 104 societăți comerciale, precum şi 74 de mijloace de transport persoane, dintre care 45 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.500 de lei.

Dintre acestea, 82 de sancțiuni, în valoare de 30.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 3 sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Poliţiştii timișeni au anunțat că vor continua acţiunile pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.