Consulul Serbiei, în vizită la Primăria Lugoj

Vladan Tadić, consulul general al Serbiei la Timișoara, a efectuat luni, 5 august, o scurtă vizită la Lugoj, unde a avut o întrevedere cu primarul Francisc Boldea, la sediul Primăriei Lugoj.

„Edilul șef i-a adresat oaspetelui urări de bun venit și a exprimat onoarea de a-l primi în orașul nostru. A urmat o scurtă prezentare a municipiului Lugoj, primarul Francisc Boldea accentuând buna înțelegere a tuturor etniilor și a confesiunilor religioase de la noi, motiv de mândrie pentru municipiul Lugoj în rândul comunităților din Banat și chiar din țară. De asemenea, a evidențiat relațiile excelente între municipiul Lugoj și orașele Vârșeț, Veliko Gradiste și Pancevo, din Serbia, în special în domeniul derulării în comun de proiecte cu finanțare europeană”, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

În cadrul întrevederii, consulul Vladan Tadić, care a fost însoțit și de Bogo Anucin, directorul general adjunct al DGASPC Timiș și reprezentantul comunității sârbe din Lugoj, a mulțumit pentru primirea călduroasă și a scos în evidență bunele relații dintre România și Serbia, atât la nivel de comunități locale din cele două țări, dar și la nivel de guvern.

De asemenea, Vladan Tadić a apreciat colaborarea dintre municipiul Lugoj și cele trei orașe din Serbia în domeniul proiectelor cu finanțare europeană și a adresat un îndemn de a extinde colaborarea și în domeniul economic și cel cultural, dar și de a realiza colaborări și cu alte orașe din Serbia. În acest sens, consulul Vladan Tadić și-a manifestat disponibilitatea de a facilita noi relații de colaborare între municipiul Lugoj și alte orașe din Serbia.

 

Lugoj Expres Consulul Serbiei, în vizită la Primăria Lugoj Vladan Tadic vizită Serbia proiecte primăria lugoj Lugoj Francisc Boldea consulul Serbiei consulul general colaborare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.