Consultare publică privind Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public de Salubrizare din județul Timiș

Primăria Municipiului Lugoj inițiază procedura de consultare publică, conform prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, cu privire la Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public de Salubrizare din județul Timiș.

Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare din județul Timiș, se afișează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea  Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 94.131 din  29.09.2021.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la regulamentul mai sus menţionat până la data de 11.10.2021,  orele 12.00 pe adresa de email contact@primarialugoj.ro sau la sediul instituției, camera 7.

 

Lugoj Expres Consultare publică privind Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public de Salubrizare din județul Timiș transparența decizională Timiș sugestii Serviciul Public de Salubrizare salubrizare regulament reclamații propuneri Primăria Municipiului Lugoj organizare Lugoj funcționare consultare publică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.