Consiliul Local Lugoj a respins propunerea de acordare a titlului de „Cetățean de Onoare” celebrei mezzosoprane Aura Twarowska

Consilierii lugojeni nu au aprobat proiectul de hotărâre, inițiat de primarul Francisc Boldea, privind conferirea titlului de „Cetățean de Onoare al municipiului Lugoj” renumitei mezzosoprane Aura Twarowska, fostă solistă a Operei de Stat din Viena.

Proiectul de hotărâre a fost respins cu doar 11 voturi „pentru” și șase voturi „împotrivă”. Votul a fost secret, dar primarul Francisc Boldea susține că cei care nu au votat proiectul ar fi fost cei șase consilieri liberali și independenți.

”E cea mai mare ruşine şi jignire! Nu pot să înţeleg cum au putut să gândească liberalii şi independenţii, că ambasadorul cel mai important pe care îl avem în domeniul culturii nu merită această distincție. Este cea mai mare valoare pe care o avem la ora actuală! Dar voi relua votul în următoarea şedinţă și să fiţi convinși că proiectul va trece şi va fi Cetăţean de Onoare, pentru că ea este un om de valoare internațională”, a spus Francisc Boldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.