Consiliul Local Lugoj inițiază procedura de intrare în insolvență a societății Meridian 22 / UPDATE: Ședința – la Cinematograful „Bela Lugosi”

Consiliul Local al Municipiului Lugoj a fost convocat marți, 9 februarie, de la ora 10, în şedinţă extraordinară, în sistem online.

Pe ordinea de zi a ședinței, convocate de către primarul Claudiu Buciu, se află două proiecte de hotărâri, privind:

  • Aprobarea inițierii procedurii insolvenței S.C. ,,MERIDIAN 22” S.A. Lugoj, prin introducerea unei cereri la Tribunalul Timiș;
  • Aprobarea proiectului Consolidarea Capacității de Gestionare a Crizei Sanitare COVID-19, prin Construirea unui Spital Modular la Nivelul Municipiului Lugoj, COD SMIS 149727.

Ambele proiecte de hotărâri sunt inițiate de către primarul Claudiu Buciu.

UPDATE: Prin dispoziția nr.128 din 8 februarie 2021, primarul Claudiu Buciu a dispus modificarea dispoziției nr. 116 din 5 februarie 2021, privind convocarea Consiliului Local Lugoj în ședință extraordinară, pentru data de 9 februarie 2021. Conform noii dispoziții, ședința etraordinară a Consiliului Local Lugoj va avea loc în 9 februarie, dar nu de la ora 10 și în sistem online, ci de la ora 12, în „sala roșie” a Cinematografului „Bela Lugosi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.