Consilierul local Fedor Mașniță și Ramona Dzitac, excluși din organizația PMP Lugoj

Disputele interne continuă în organizația PMP Lugoj. În această săptămână, consilierul local Fedor Mașniță și Ramona Dzitac, doi susținători ai Roxanei Iliescu și contestatari ai președintelui PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, au fost excluși din partid.

„Miercuri, în data de 16.05.2018, în cadrul ședinței organizației PMP Lugoj, s-a votat excluderea doamnei Ramona Dzitac și propunerea pentru excludere a domnului consilier Mașniță Fedor. În ambele cazuri votul a fost în unanimitate. Propunerea  a fost transmisă  Comitetului Executiv Județean, iar în cadrul sedinței ce a avut loc în data de 17.05.2018, Comitetul Executiv Județean  a votat în unanimitate propunerea privind excluderea domnului Mașniță Fedor. Organizația PMP Lugoj a luat aceste decizii ca urmare a nerespectării în nenumărate rânduri a statutului PMP, aducând grave prejudicii de imagine și nu numai, atitudinea lor nefiind în concordanță cu linia politică a partidului”, a anunțat Marian Gheorghe Costea, președintele PMP Lugoj.

Fedor Mașniță nu este la prima excludere din Partidul Mișarea Populară, pe listele căruia a candidat și a obținut un mandat de consilier local la alegerile din 2016. Anul trecut, a mai fost exclus din partid, fiind chiar înlocuit de un alt membru PMP în Consiliul Local Lugoj, dar a contestat decizia în instanță și și-a reluat locul în Consiliul Local Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.