Consilierul independent Mihai Anghel, pe urmele lui Claudiu Buciu… în PNL

PNL Lugoj are, începând de joi, 27 octombrie, patru reprezentanți în Consiliul Local Lugoj, după ce independentul Mihai Anghel s-a înscris în Partidul Național Liberal.

Anghel, care în perioada 2002-2015 a fost membru PSD, a declarat că s-a înscris în PNL… pentru Claudiu Buciu.

„Eu am anunțat de când am fost ales consilier local că dacă Claudiu Buciu va intra în vreun partid îl voi urma și voi face echipă cu el”, a spus Mihai Anghel.

Sper că lugojenii au receptat corect aceste schimbări. PNL Lugoj adună oameni adevăraţi de dreapta. Gândul nostru este şi la alegerile locale din 2020”, a declarat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, la conferinţa de presă în care a fost prezentat Mihai Anghel.

Acum, PNL are patru reprezentanți în Consiliul Local Lugoj: pe Ioan Ambruș (care nu a renunțat la mandatul de consilier local), Mihai Agache, Bogdan Blidariu și Mihai Anghel.

Un comentariu la „Consilierul independent Mihai Anghel, pe urmele lui Claudiu Buciu… în PNL

  • 4 martie 2020 la 16:25
    Permalink

    Probabil a facut facultatea la Dragan si Buciu a aranjat examenele, asa cum a aranjat la foarte multi alti, bineinteles pe bani, o parte lui si trei parti la profesor. Sa nu uitam ca Dl Buciu este ruda cu Dl Boldea.
    Nu gasiti pe altcineva doar pe acest foarte periculos Buciu, cazul Wingler , Lino Carnelos si multi alti. Oare ce fel de om este si cu ce sa ocupat ? Ma tem ca asa oameni avem deja la Primarie si nu mai vrem alti. Dl-le Robu chiar nu stiti ? sau sunteti de partea lui. Mai aveti timp sa faceti ceva oameni buni si corect aveti in partid trebuie doar sa ii si vedeti nu sa asteptati ca ei sa vina la Dv-stra.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.