Confruntarea candidaților pentru Primăria Lugoj! Dezbaterea electorală „Direct la subiect – Eu cu cine VOTEZ?”

Candidații pentru funcția de primar al municipiului Lugoj au ocazia de a dezbate față în față, cu replici, contre sau întrebări încrucișate ce se pot adresa contracandidaților, pe teme și subiecte ce privesc viitorul Lugojului, în cadrul dezbaterii electorale „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?”.

Prezenți la dezbatere vor fi și reprezentanți ai presei locale,  pentru a adresa întrebări de interes public participanților.

Publicația Știri24PLUS.ro, în parteneriat cu Casa de Cultură „Traian Grozăvescu” din Lugoj, organizează în data de 2 iunie 2024, de la ora 18:00, cea mai importanta dezbatere electorală, cu șase candidați la funcția de primar al Lugojului. Dezbaterea electorală „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?”, cu o durată estimată de 3 ore, se transmite LIVE pe pagina stiri24plus.ro și pe canalele Facebook si YouTube Direct la Subiect. Transmisiunea live se distribuie pe site-urile și canalele de social-media ale colaboratorilor evenimentului, enumerați în continuare: Actualitatea (publicație tipărită/online), Banat News (publicație online), Lugojeanul (publicație online), Lugoj Expres (publicație online), Redeșteptarea (publicație tipărită/online).

Au fost invitați la dezbaterea electorală primii șapte candidați, cu șanse reale de a câștiga fotoliul de primar al Lugojului. Aceștia sunt: Anca Micşa Oprea (REPER), Adi Ladislau Szabo (AUR), Călin Dobra (PSD), Claudiu Alexandru Buciu (PNL), Cristian Sfercoci (independent), Elena Danciu (PNCR) și Erwin Floroni (USR).

Sfătuit de Staff-ul de campanie, candidatul Erwin Floroni a transmis, ca urmare a invitației noastre, că nu poate da curs invitației de a participa la dezbaterea electorală „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?”  transmisă live, locul acestuia fiind ocupat în urma votului publicațiilor de presă colaboratoare de candidatul independent Cristian Sfercoci.

Accesul candidaților care au confirmat participarea la emisiunea „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?” este liber,  gratuit și nu implică niciun cost financiar sau de altă natură față de publicația Știri 24 PLUS, organizatorul evenimentului, partenerii sau colaboratorii acestei producții audiovizuale.

Scopul acestei emisiuni este acela de a informa corect, imparțial și echidistant un număr cât mai mare de alegători, cetățeni cu drept de vot ai Lugojului, cu privire la programele, opiniile și temele de interes public, asigurând tuturor candidaţilor participanți condiţii egale în ceea ce priveşte libertatea de exprimare. Formatul emisiunii/producției video este asemănător cu cel clasic de televiziune și se va desfășura ținând cont de legislația în vigoare, reglementările și deciziile CNA (Consiliul Național al Audiovizualului), cu privire la desfășurarea și reflectarea campaniei electorale, pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Regulamentul dezbaterii electorale și condițiile de participare a candidaților la dezbaterea electorală se poate vizualiza aici. Regulament DEZBATERE ELECTORALA – Direct la Subiect

”Ne-am fi dorit ca toți cei 11 candidați la funcția de primar al Lugojului să poată participa la această dezbaterea electorală, însă la un asemenea număr de invitați din punct de vedere logistic în momentul de față nu putem asigura partea tehnică pentru o bună desfășurare,  profesionist realizată. Pe viitor sperăm să deținem logistica, echipamentele și personalul necesar, pentru a realiza emisiuni si dezbateri cu cât mai mulți candidați la un nivel tehnic profesionist foarte ridicat”, precizează organizatorii.

Votul tău este foarte important pentru viitorul municipiului Lugoj şi trebuie să fii informat atunci când pui ștampila pe un candidat sau altul la alegerile din 9 iunie 2024.

Urmărește dezbaterea electorală „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?” transmisă live în 2 iunie și alege primarul municipiului, cum îți dictează conștiința!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.