Concursul național de poezie „Sub semnul de taină – George Suru” – ediția a XXI-a

Casa  de Cultură „George Suru” din Caransebeş organizează, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Caransebeș, cea de-a XXI-a ediție a Concursului național de poezie „Sub semnul de taină – George Suru”.

Concursul va avea loc în zilele de 21 și 22 martie 2017, în municipiul Caransebeş, în semn de recunoaştere a operei scriitoriceşti şi a contribuţiei poetului George Suru (16.02.1940 – 30.05.1979) la viaţa culturală a oraşului de pe râul Timiş, cât şi pentru promovarea şi afirmarea unor talente literare de perspectivă.

La concurs pot participa creatori din toată ţara, fără limită de vârstă. Concurenţii vor trimite, pentru concurs, un număr de maximum zece creaţii originale, obligatoriu editate la PC, sau dactilografiate, în trei exemplare. Lucrările nu vor fi semnate ci vor purta un motto ales de autor. Creaţiile literare vor fi însoţite de un plic sigilat, purtând acelaşi motto, în care se vor găsi datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, adresa, adresă de e-mail, nr. telefon). Manuscrisele nu se înapoiază.

Lucrările trebuie trimise până la data de 10 martie 2017, pe adresa: Casa de Cultură „George Suru” Caransebeş, str. Episcopiei, nr. 6, cod 325400, județul Caraş-Severin.

Se vor acorda trei premii şi un  premiu special, în bani, iar poeziile premiate vor fi publicate în revista literară „Interferenţe” a Casei  de Cultură.

Câștigătorii concursului vor fi anunţaţi telefonic pentru a fi prezenţi la festivitatea de premiere în ziua simpozionului, instituția organizatoare asigurând cheltuielile de masă, cazare și transport.

În caz de neprezentare a câştigătorilor la Caransebeş, în ziua premierii, organizatorii îşi rezervă dreptul de a redistribui premiile. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0255-514609 sau 0724-235876.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.