Concursul „Monarhia în România”, la cea de-a doua ediție

Ziua Regalității în România și obținerea independenței de stat a fost marcată, joi, și la Școala Gimnazială „Anișoara Odean” din Lugoj, unde a avut loc cea de-a doua ediție a concursului „Monarhia în România”.

Concursul s-a desfășurat online, cu ajutorul aplicației Kahoot, aplicație implementată în urma participării la cursuri Erasmus+ de către profesorii Colegiului Național „Iulia Hasdeu” Lugoj. Echipele participante au fost mixte, fiind formate prin tragere la sorți din elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la toate școlile participante: Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Școala Gimnazială „Eftimie Murgu”, Școala Gimnazială nr. 2, Școala Gimnazială nr. 3 și Colegiul Național „Iulia Hasdeu”.

Premiul I a fost obținut de echipa formată  din elevii:  Andreea Wachsman Grega (Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj),  Dariana Dumitrescu (Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj) și  Philipp Șter (Școala Gimnazială nr. 6 Lugoj).

Elevii participanți au fost premiați cu diplome și cărți.

Concursul a fost organizat de profesorii de istorie de la cele cinci școli participante: Mihai Voichescu, Marcela Balint, Medina Săvulescu, Samir Nemeznic și Horațiu Suciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.