Concurs automobilistic: VTM Fârdea – Lac Surduc 2020

La Surduc va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, un nou concurs automobilistic de viteză pe traseu montan: VTM Fârdea – Lac Surduc 2020.

Concursul, organizat de Auto Club Rally Timiș, ACR și Comisia de Automobilism și Karting Timiș, se va desfășura pe un traseu în lungime de 3,3 kilometri, pe DJ 681, între localitățile Surducul Mic și Fârdea, având opt viraje pe dreapta, nouă viraje pe stânga și trei “ace de păr”.

Programul competiţiei debutează la ora 8, când se deschide parcul tehnic. Între orele 8.00 şi 9.30 va avea loc verificare tehnică şi administrativă a maşinilor de concurs, iar la ora 10.01 se va da startul primului concurent în manșa de recunoaştere.

La ora 11.01 va începe manşa de antranamente cronometrate, la ora 12.00 – prima manșă de concurs, iar la ora 13.00 – manşa a doua de concurs.

La ora 14.00 va avea loc o defilare a maşinilor de concurs în Surduc, iar la 14.15 o expoziţie a autoturismelor participante.

La ora 14.30 va vea loc un promo de karting gratuit pentru copiii din Fârdea.

Evenimentul sportiv va mai conține și o sectiune de spectacol – un truck show cu un autocamion pregatit special pentru competiții pilotat de italianul Claudio Cuttaia.

Manifestarea se va încheia, la ora 16.00, cu festivitatea de premiere, în centrul localității Fârdea.

În data de 10 octombrie, între orele 8.00 și 16.00, circulația va fi închisă pe DJ 681 A, între Surducul Mic și intrarea principală la lacul Surduc.

Lugoj Expres Concurs automobilistic: VTM Fârdea - Lac Surduc 2020 VTM Fârdea - Lac Surduc viteză traseu montan Surduc piloți Lacul Surduc Fârdea concurs circulație închisă automobilism ACR Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.