Concurs automobilistic: Marele Premiu al municipiului Lugoj 2023

Asociația Auto Club Rally Timiș organizează  sâmbătă, 27 mai, în centrul municipiului Lugoj, etapa a IV-a din Campionatul  de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2023.

Competiția se va desfășura sub denumirea “Marele Premiu al municipiului Lugoj 2023”, pe un traseu între strada 20 Decembrie 1989 – Piaţa Victoriei (sensul giratoriu din faţa Primăriei) – strada Ion Creangă.

Startul primului concurent se va da la ora 10.00, iar festivitatea de premiere este programată la ora 15, în fața Primăriei Lugoj.

După terminarea competiției, la inițiativa administrației lugojene se va desfășura, timp de 30 de minute, un promo de eco-karting gratuit, cu premii, pentru copiii din municipiu prezenți la competiție.

Se pot înscrie la eveniment toți amatorii pasionați de automobilism, condițiile fiind foarte facile, fiind posibilă și participarea automobilelor neînmatriculate, cu maxim trei piloți pe o mașina, copilot opțional.

Sâmbătă, 27 mai, în intervalul orar 8-17, circulația va fi închisă în zona Piața Victoriei, sens giratoriu – strada 20 Decembrie 1989 – strada Ion Creangă și parcarea aferentă.

Competiția se va desfășura sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.