Concurs automobilistic: Grand Prix Lugoj – 2021

Asociația Auto Club Rally Timiș organizează sâmbătă, 2 octombrie, la Lugoj, un nou concurs automobilistic.

Cea de-a VII-a ediție a Campionatului de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2021 se va desfășura sub titulatura „Grand Prix Lugoj – 2021”, pe un traseu de 1,3 kilometri, între strada 20 Decembrie 1989 – Piaţa Victoriei (sensul giratoriu din faţa Primăriei) – strada Ion Creangă.

Startul primului concurent se va da la ora 10.01, iar festivitatea de premiere este programată la ora 15, în fața Primăriei Lugoj.

La inițiativa administrației lugojene, organizatorii vor desfășura timp de 30 de minute și un promo de eco-karting gratuit, cu premii pentru copiii prezenți la competiție.

Organizatorii au anunțat că se pot înscrie la eveniment toți amatorii pasionați de automobilism, condițiile fiind foarte facile, fiind posibilă și participarea automobilelor neînmatriculate, cu maxim trei piloți pe o mașina, copilot opțional.

În ziua de sâmbătă, 2 octombrie, în intervalul orar 8-17, circulația va fi închisă în zona Piața Victoriei, sens giratoriu – strada 20 Decembrie 1989 – strada Ion Creangă și parcarea aferentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.