Concert dedicat copiilor, susținut de ArtKammerorchester

Miercuri, 27 septembrie, de la ora 12, la Teatrul Municipal “Traian Grozavescu” din Lugoj va avea loc un eveniment muzical adresat copiiilor, organizat de Asociația Art Time în cadrul unui proiect finanțat din bugetul local al Municipiului Lugoj.

„Copiii în Universul Muzicii” este un concert în care talentul și pasiunea pentru muzică a tinerilor interpreți vor străluci alături de artiștii consacrați, într-o atmosferă plină de emoție și muzicalitate.

ArtKammerorchester, compusă din artiști instrumentiști din cadrul Operei Naționale Române Timișoara, va susține acest concert inedit. Cu un repertoriu diversificat, orchestra va interpreta compoziții muzicale care vor purta publicul într-o călătorie muzicală fascinantă, împreună cu soprana Diana Zaharia și baritonul Dan Patacă.

Moderatorul evenimentului va fi Florin Mihoc, care va ghida publicul prin acest univers muzical captivant și va oferi insight-uri prețioase despre repertoriul interpretat.

De asemenea, în cadrul acestui concert extraordinar, două tinere talente promițătoare vor avea ocazia de a străluci pe scenă. Tania Petrov – la vioară și Arsenia Cirnu – la pian vor susține un minirecital care va demonstra talentul și devotamentul acestor tineri artiști pentru muzică.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.