Comunicat de presă: „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Municipiul Lugoj implementează proiectul CONSTRUIRE SPITAL ȘI FUNCȚIUNI CONEXE PENTRU SPITALUL MUNICIPAL „DR. TEODOR ANDREI” LUGOJ”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea infrastructurii spitalicești la nivelul Municipiului Lugoj.

Obiectivul specific al proiectului constă în edificarea unei noi clădiri (ansamblu de corpuri) pentru relocarea și gruparea specialităților ce funcționează astăzi în cele 16 pavilioane ale spitalului Municipal Lugoj, împreună cu alte spații medicale și conexe identificate ca fiind necesare pentru buna desfășurare a activității clinice, într-o nouă clădire care să răspundă standardelor și cerințelor actuale de calitate și să faciliteze abordări integrate ale serviciilor de sănătate. Acesta va oferi servicii de diagnostic și îngrijiri medicale la standarde de calitate ridicate, comparabile cu cele mai bune modele europene contemporane, servicii sigure, specializate și integrate, atât în regim de spitalizare continuă, cât și în regim ambulator și spitalizare de zi.

Perioada de implementare a proiectului: de la 30.03.2023 până la 30.06.2026.

Valoarea totală a proiectului este de 748.116.759,09 lei (inclusiv TVA), din care valoare eligibilă din PNRR 710,710.921,14 lei (inclusiv TVA) și valoare contribuție proprie 37.405.837,95 lei (inclusiv TVA).

Persoană de contact: Alexandru-Claudiu Buciu – Manager de proiect, e-mail: contact@primarialugoj.ro , telefon: 0256.352.240

 

Lugoj Expres Comunicat de presă: „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” spital nou Lugoj spital Lugoj proiect Lugoj proiect PNRR fonduri PNRR fonduri construire spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.