Colegiul „C. Brediceanu”- model de bune practici în implementarea proiectelor din domeniul educației

La sediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, din Bucureşti, s-a desfășurat, în data de 11 octombrie, o reuniune de informare şi consiliere în domeniul managementului de proiect pentru beneficiarii de proiecte de parteneriat strategic pe domeniul şcolar.

La această reuniune, Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” din Lugoj a fost reprezentat de prof. Adriana Mariş, care coordonează implementarea în această instituţie a noului proiect Erasmus+ “School 21, Digitally and Socially Yours”.

Cu acest prilej, prof. Adriana Mariş a fost solicitată să prezinte – ca model de bune practici – modul în care instituţia lugojeană a implementat proiectul Erasmus+ “ESCAPE – Enhanced Skills, Competence And Practice for the Economy”, încheiat la data de 30 august 2017.

Participanţii au apreciat în mod pozitiv prezentarea făcută, modul de desfăşurare a activităţilor şi bogăţia resurselor utilizate, dar şi produsele finale transportate la Bucureşti în acest scop: afişul proiectului şi broşura care conţine toate cele 18 numere ale revistei proiectului, editată de partenerii români.

Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale este o instituţie publică din subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale desemnată ca Agenţie de implementare pentru programul Erasmus+, în perioada 2014-2020.

Ea are misiunea de a administra programul Uniunii Europene care sprijină proiectul naţional de schimbare în bine a comunităţilor şi a atitudinilor şi mentalităţilor indivizilor şi se concentrează pe calitatea proiectelor, proceselor, oamenilor şi rezultatelor, sub motto-ul „Transformăm România prin învățare!”.

Lugoj Expres Colegiul "C. Brediceanu"- model de bune practici în implementarea proiectelor din domeniul educației reuniune proiecte de parteneriat strategic model informare Erasmus+ domeniul educației Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.