Clubul Maraton’93 Lugoj are nevoie de ajutor

Sportivii Clubului Maraton’93 Lugoj, unul dintre cele mai valoroase din țară pentru persoanele cu dizabilități, au fost invitați să participe, în perioada 17-19 iunie, la Campionatele Naționale de tenis de masă și de atletism, care se desfășoară la Cluj.

Participarea la aceste competiții rezervate persoanelor cu dizabilități, la care sportivii din Lugoj s-au aflat an de an printre laureați, este periclitată de faptul că clubul lugojean nu dispune de suma necesară pentru plata taxei de participare.

Dorina Vărgatu, președintele CSHF Maraton’93 Lugoj, a făcut un apel la persoanele care pot sprijini sportivii lugojeni să participe la Campionatele Naționale de la Cluj.

“Vin cu o mare rugăminte din partea sportivilor Clubului Maraton’93. Avem nevoie de sprijin să putem participa cu 8 sportivi la Campionatul Național pentru tenis de masa și Campionatul Național de atletism, care vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 17-19 iunie. Taxa de participare este de 250 lei/persoană. Orice sumă este importanta! Mulțumim!”, a transmis Dorina Vărgatu.

Persoanele care doresc să ajute pot face plata prin virament, în contul C.S.H.F. Maraton’93 Lugoj (CUI: 6262826): IBAN: RO42RNCB0252007378760001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.