Clubul Lions „Ana Lugojana”, în sprijinul tinerilor din Lugoj

Sub deviza „Nu uita să fii bun, române!”, Clubul Lions „Ana Lugojana” a organizat, vineri seara, la Restaurantul Domacris Central, un nou bal de caritate.

Acțiunea a avut ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor de la secția de atletism a CSȘ Lugoj și a micilor dansatori de la Ansamblul „Voinicelul”.

Conform tradiției, în cadrul evenimentului a fost organizată și o tombolă, astfel că, în final, a fost adunată suma de 7.500 de lei pentru sprijinirea micilor sportivi și dansatori lugojeni.

La eveniment au participat și Daniela Holzheimer, past guvernator Lions România, cea căreia îi aparține ideea înființării clubului lugojean în urmă cu 7 ani, Felicia Quint, președinte de zonă, precum și reprezentante ale cluburilor Lions din Timișoara și Reșița.

Programul artistic a fost asigurat de formația condusă de Cristi Chelciov, cu instrumentiștii Mircea Brumariu și Emil Ivancea,  de soliștii Mircea Cârțișorean, Geanina Cioclei, Cristian Gagea, Irinel Dănila, Dorin Biriș Coșbuc, Dariana Dumitrescu și Tania Ionescu. Robo, Rebeca și trupa lor de dans au susținut un moment de freestyle si break dance, iar componenții Ansamblului Voinicelul, pregătiți de instructorul Laurențiu Căprariu, au prezentat o suită de dansuri populare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.