Claudiu Alexandru Buciu: „Ce-mi doresc eu pentru Lugoj este să atragem cât mai multe finanțări pentru dezvoltarea orașlui” (P)

Ieri am avut o vizita speciala la Lugoj. A celui mai inimos si dedicat politician din ultimii ani. Incepator poate in ale politicii, Rares Bogdan, intelege mai bine decat majoritatea politicienilor de meserie nevoile Romanilor si pe cele ale Romaniei. Are un plan si are rabdare: Recladim Romania!

Alaturi de Rares Bogdan au fost Alina Gorghiu, dar si Alin Nica.

Ce-mi doresc eu pentru Lugoj este sa atragem cat mai multe finantari pentru dezvoltarea orasului. Cum facem asta? Cu multa munca! Dar si cu relatii stranse cu politicienii de top. Vrem sa avem sustinere la nivel inalt, Guvernamental si European? Atunci trebuie sa castigam aprecierea unor oameni politici puternici, influenti, competenti si care isi fac timp sa te asculte, sa te indrume si sa te sprijine!

Alina Gorghiu a fost prima persoana la care am apelat pentru ca spitalul din Lugoj sa primeasca de la Guvern banii necesari pentru a face fata pandemiei. In doua zile Guvernul Romaniei a alocat 1 milion de euro spitalului nostru. Asta vreau eu de la politica! Bunastare pentru comunitatea mea. Nu mai vreau ca un intreg oras sa se roage de primar sa finanteze spitalul, iar acesta sa refuze cu indarjire!

Alin Nica, Candidatul PNL Timis la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Timis, a atras pentru comuna in care a fost primar timp de 16 ani, peste 28 de milioane de euro, de n ori mai mult decat a atras Lugojul… Alin Nica stie ce sfaturi sa ne dea, stie cum poate sa ne ajute, stie ce avem de facut pentru a ne dezvolta rapid.

Repet, daca nu ne facem apreciati de oamenii valorosi din politica, de oamenii care decid la nivel inalt, riscam sa ne afundam in saracie si umilinta.

Decat un primar care merge la Bucuresti doar la congresele de partid si nu aduce niciun leu pentru orasul sau, mai bine o mana de tineri care doresc sa construiasca un Lugoj bogat, frumos si cu oameni multumiti de traiul lor!

Din ianuarie 2021 urmeaza patru ani in care vom avea un Presedinte, un Parlament, un Guvern si un Consiliu Judetean de dreapta, iar noi, Lugojul, trebuie sa profitam din plin de acest context!

Va rog sa mergeti la vot! Si, orice ati vota, sa nu mai votati actuala conducere a administratiei locale! Votati cu cei care isi doresc cu adevarat sa traim intr-un oras normal, votati cu cei care au priceperea, forta si sustinerea sa recladeasca Lugojul!

Lugoj Expres Claudiu Alexandru Buciu: "Ce-mi doresc eu pentru Lugoj este să atragem cât mai multe finanțări pentru dezvoltarea orașlui" (P) reclădim România Rareș Bogdan PNL Lugoj finanțări Claudiu Alexandru Buciu Alin Nica alegeri
Comandat de P.N.L- Filiala Timiș, Realizat de Boldureanu Petrică PFA, Cod mandatar financiar 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.