Certificare ISO 9001:2015 pentru municipiul Lugoj

Primăria Lugoj a pus în practică, începând cu luna iunie a anului 2018, un proiect cu finanțare europeană nerambursabilă intitulat: Dezvoltarea unui management performant în cadrul Primăriei Municipiului Lugoj prin optimizarea proceselor orientate către beneficiari și pregătirea resurselor umane”.

În perioada derulării proiectului s-a realizat o analiză inițială privind sistemul de furnizare a serviciilor publice din cadrul Primăriei Municipiului Lugoj, care a cuprins problemele existente și au fost identificate soluțiile optime de rezolvare a acestora. S-a stabilit un plan de acțiune în etape pentru a fi implementat în administrația publică. S-a corelat Sistemul de management al performanței și calității cu Planul de acțiune în etape.

Au avut loc activități de instruire și formare în urma implementării Sistemului de Management al Calității, astfel că 60 de persoane au fost instruite în managementul calității (ISO 9001) și au fost formați 10 auditori interni.

În urma unui audit extern specializat Municipiul Lugoj a obținut, pentru Sistemul de management al calității, certificare în conformitate cu standardul ISO 9001: 2015.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.