Cele mai mici voleibaliste de la CSȘ Lugoj, pe un onorant loc 6 în ierarhia națională

Echipa de minivolei a CSȘ Lugoj s-a clasat pe un onorant loc șase în ierarhia națională, în urma turneului final al Campionatului Național de minivolei fete, care s-a desfășurat la Oradea și Borș.

După ce în grupe formația lugojeană, pregătită de prof. Dorin Horvath, a obținut doar o victorie, 3-0 cu CSȘ 2 București, cedând cu 1-3 în partida cu CSȘ Târgoviște și cu 0-3 în disputa cu Dinamo București, în jocul din semifinalele locurilor 5-8, CSȘ Lugoj a învins cu 3-1 pe ACS Juvenil Brașov, dar, apoi, a pierdut meciul pentru locurile 5-6, cu CSȘ 2 București.

Noua campioană a României la minivolei este CSM București, care a învins în marea finală pe Dinamo București, cu 3-1.

Medaliile de bronz au fost cucerite de CSȘ Bega Timișoara, care a învins în finala mică pe CSȘ Târgoviște, cu 3-0.

Pe pozițiile următoare s-au situat: 5. CSȘ 2 București; 6. CSȘ Lugoj; 7. ACS Super Volei 2017 Oradea; 8. ACS Juvenil Brașov.

La finalul întrecerii, au fost acordate și premii individuale. Printre laureate s-a aflat și o jucătoare de la CSȘ Lugoj, Claudia Cimponeriu, desemnată „Super tânără jucătoare”.

Pentru echipa de minivolei a CSȘ Lugoj au jucat: Iris Mărgineanțu, Maia Jucu, Cristiana Popescu, Sofia Schirta, Claudia Cimponeriu, Lavinia Bălan, Denisa Dippert, Denisa Haivas, Teodora Bugariu, Cristina Guran, Alexia Crișan și Jasmine Kiss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.