Cel mai mare producător mondial de ștampile vrea să își construiască o fabrică la Lugoj

Compania multinațională austriacă Trodat, care este cel mai mare producător mondial de ștampile de cauciuc, vrea să își construiască o fabrică la Lugoj.

Compania, cu sediul central în Wels, Austria, care are peste 1.000 de angajați în întreaga lume, are un spațiu de producție închiriat în Lugoj, pe strada Caransebeșului, dar intenționează să cumpere un teren de două hectare, pentru a se extinde.

Reprezentanții companiei au și avut o întrevedere, pe această temă, cu primarul Lugojului, Claudiu Buciu.

„Cei de la Trodat, cel mai mare producător mondial de ștampile, vor să-și facă o fabrică nouă, pentru că vor să extindă zona de producție și vor să își facă și o zonă de depozitare. În prezent spun că fac logistica asta din Austria, dar vor să aibă un depozit și aici. Le-am oferit un teren și vor merge la licitație, probabil la sfârșitul lunii mai, pentru că dânșii vor să-l cumpere, nu vor în concesiune. E un teren de două hectare, lângă Centrul logistic Lidl, pe strada Timișorii, care are acces la drumuri. În prezent, la punctul de lucru din Lugoj, Trodat are 70 de angajați, dar au estimat că în urma extinderii vor ajunge la 200 de angajați”, a menționat primarul Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.