Castrări gratuite pentru câini și pisici! Campania „Free Amely 2007” continuă la Nădrag

Asociația „Free Amely 2007” continuă campania de sterilizări/castrări gratuite pentru câini și pisici cu sau fără stăpân, în localitățile din zona Lugojului.

Astfel, în zilele de 31 august și 1 septembrie, echipa medicală, formată din voluntari, studenți și medici veterinari din Timișoara, coordonată de Dr. Maria Magyar, va fi prezentă în localitatea Nădrag.

Programările se fac la numărul de telefon 0731-973866, iar în ziua în care este programat la castrat, animalul nu trebuie hrănit. De asemenea, când merg cu câinii sau pisicile la castrat, proprietarii sunt rugați să aducă și o copie după cartea de identitate.

Campania se derulează cu sprijinul Federației Naționale de Protecție a Animalelor, în cadrul unui proiect „Eduxamina”, susținut de PETA Germania și în parteneriat cu primăriile din Lugoj, Darova, Nădrag, Victor Vlad Delamarina, Coșteiu, Boldur, Știuca și Traian Vuia.

În primele două acțiuni ale campaniei, desfășurate la Lugoj și Darova, au fost sterilizate/castrate 80 de animale, din care 45 la Lugoj și 35 la Darova.

După acțiunea de la Nădrag, campania va continua în localitățile:

  • Victor Vlad Delamarina (7-8 septembrie),
  • Coșteiu (28-29 septembrie),
  • Lugoj (4-6 octombrie),
  • Găvojdia (12-13 octombrie),
  • Boldur (26-27 octombrie),
  • Știuca (2-3 noiembrie),
  • Traian Vuia (10-11 noiembrie).

„Castrarea/sterilizarea este benefică și pentru sănătatea câinilor și pisicilor, pe lângă faptul că stopează înmulțirea și apariția puilor”, a precizat Elena Balaj, președintele Asociației „Free Amely 2007” Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.