Caravana AUR a ajuns și la Lugoj! Liderul AUR, George Simion, a făcut poze cu susținătorii și a susținut un discurs anti-Iohannis și… anti-Fritz, primarul Timișoarei

Deputatul George Simion, co-președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a ajuns, vineri după-amiază, și la Lugoj, împreună cu Caravana AUR, care călătorește prin țară cu scopul declarat de a strânge semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Întâlnirea cu susținătorii AUR a avut loc în fața Universității Europene Drăgan, unde George Simion a făcut fotografii cu simpatizanții și a susținut un scurt discurs anti-Iohannis și… anti-Dominic Fritz, primarul Timișoarei, explicând și de ce a intrat, împreună cu susținătorii săi, în Primăria Timișoara:

„Am găsit o ușă deschisă, nu era nimeni acolo de la Poliția Locală. Când am ajuns în sfârșit la un polițist local, acesta ne-a spus: <Intrați domnul Simion, nu avem nicio problemă, că v-am deschis și ușa din față>. Am urcat la etaj și acolo un individ mitocan, care a refuzat să se legitimeze, a spus că nu se primesc audiențe decât cu programare la domnul Fritz. La domnul Fritz sau la un viceprimar, dar cineva trebuia să-l primească pe Ioan Bânciu, a cărui șoție a fost ucisă la Revoluție, și să-i explice că nu mai poate să ducă măcar o coroană de flori la gaura de canal de la Popești-Leordeni. Asta am vrut!”

S-au mai adunat semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis și s-a scandat: „Jos Iohannis!”, „Jos cu trădătorii!”.

Majoritatea participanților la întâlnirea cu liderul AUR, George Simion, nu au purtat măști de protecție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.