Captură impresionantă de țigări de contrabandă, la Margina

Poliţiştii de investigare a criminalității economice din Timiș, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice – Inspectoratul General al Poliției Române, au făcut, astăzi, o captură impresionantă de țigări de contrabandă pe raza localității Margina.

Într-un autovehicul, în care se aflau doi tineri de 27 și 29 de ani, din județul Maramureș, polițiștii au descoperit 276.000 de țigarete de contrabandă. Mașina a fost oprită pentru control de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Formațiunii Rutiere Făget, pe DN 68A, pe raza localității Margina.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit în vehicul mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător a căror provenienţă nu a putut fi dovedită. Țigările erau ascunse într-un spațiu confecționat din placaj. De la cei doi, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 276.000 de ţigarete și, totodată, au procedat la indisponibilizarea autoutilitarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând a fi dispuse măsurile legale față de bănuiți.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri din Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.