Captură de droguri, la Lugoj! Un tânăr de 25 de ani, prins în flagrant cu 12 kilograme de canabis primite prin colet

Polițiștii de la Crimă Organizată au prins în flagrant un tânăr de 25 de ani, care avea asupra lui 12 kilograme de canabis, droguri primite, printr-o firmă de coletărie, din Spania.

„La data de 10.03.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Măsura a fost dispusă după ce, la data de 10.03.2022, inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Lugoj, având asupra sa cantitatea de 12 kilograme de canabis, acțiune realizată împreună cu ofițerii de poliție din cadrul B.C.C.O. Timișoara. În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a introdus în țară, prin intermediul unei societății de coletărie, un colet cu țară de proveniență Spania, în greutate totală 24 kilograme, în care erau disimulate drogurile de risc, destinate comercializării către consumatorii din municipiul Timișoara.

În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Timișoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale (BOS TM)”, au anunțat DIICOT.

(Foto: arhivă)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.