Campanie maraton de donare de sânge, la Consiliul Județean. S-au înscris mai mult de 100 de persoane

Aproape 120 de angajați ai Consiliului Județean și din structurile subordonate donează sânge în cadrul unei campanii maraton ce se desfășoară pe parcursul a trei zile, în organizarea administrației județene și a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Campania are loc în perioada 15 – 17 noiembrie, atât în Palatul Administrativ, cât și la centrul de transfuzie. Inițiativa nu este singulară, Consiliul Județean organizând o astfel campanie și în luna mai a acestui an, cât și în 2021. Instituția răspunde astfel pozitiv la una dintre cele mai mari nevoi ale comunității, în contextul în care în fiecare zi viața a zeci de timișeni depinde de sângele donat de semenii lor.

Președintele CJ, Alin Nica, subliniază importanța donării de sânge și a organizării de astfel de acțiuni, ca factor stimulat și pentru alți membri ai comunității: „Sunt foarte mândru de colegii mei și încurajez asemenea campanii. Astfel, suntem aproape de semenii noștri, actul altruist de a dona sânge salvând multe vieți. Rolul nostru în comunitate trebuie să treacă de activitatea administrativă, implicarea în comunitate fiind necesară pentru toți membrii instituției noastre. Este o dovadă de responsabilizare, de apartenență, de grijă”.

Prin acest gest, angajații instituției doresc să încurajeze și să motiveze comunitatea prin propriul exemplu, în contextul în care țara noastră se confruntă cu un deficit de donatori de sânge. Campanii de donare vor fi organizate de Consiliul Județean și în 2023.

 

Lugoj Expres Campanie maraton de donare de sânge, la Consiliul Județean. S-au înscris mai mult de 100 de persoane Timiș donare de sânge donaează sânge Consiliul Județean Timiș consiliul județean campanie angajați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.