Campanie „Free Amely”, la Găvojdia: sterilizări/castrări gratuite pentru câini și pisici

Asociația „Free Amely 2007” continuă campania de sterilizări/castrări gratuite, pentru câini și pisici cu sau fără stăpân, în localitățile din zona Lugojului.

Astfel, în zilele de 12 și 13 octombrie, echipa medicală, formată din voluntari, studenți și medici veterinari din Timișoara, coordonată de Dr. Maria Magyar, va fi prezentă în localitatea Găvojdia.

Programările se fac la numărul de telefon 0731-973866, iar în ziua în care este programat la castrat, animalul nu trebuie hrănit, a anunțat Elena Balaj, președintele Asociației „Free Amely 2007” Lugoj. De asemenea, când merg cu câinii sau pisicile la castrat, proprietarii sunt rugați să aducă și o copie după cartea de identitate.

Campania se derulează cu sprijinul Federației Naționale de Protecție a Animalelor, în cadrul unui proiect „Eduxamina”, susținut de PETA Germania și în parteneriat cu primăriile din Lugoj, Darova, Nădrag, Victor Vlad Delamarina, Coșteiu, Boldur, Știuca și Traian Vuia.

După acțiunea de la Găvojdia, campania va continua în localitățile Boldur (26-27 octombrie), Știuca (2-3 noiembrie) și Traian Vuia (10-11 noiembrie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.