Campanie de strângere de semnături pentru montarea de bariere la trecerile de cale ferată, din Lugoj

Tânărul om de afaceri lugojean Marian Costea a demarat o campanie de strângere de semnături pentru montarea de bariere la trecerile la nivel cu calea ferată, din Lugoj.

Acțiunea civică a fost inițiată după ce, marți dimineața, la trecerea de cale ferată de pe strada Smârdan, unde locuiește și omul de afaceri lugojean, un autoturism a fost spulberată de un tren de marfă, iar patru persoane și-au pierdut viața, după ce șoferul se pare că a fost orbit de soare și nu a văzut semnalele luminoase de la pasajul CF.

Marcat de această tragedie, Marian Costea spune că va face toate demersurile pentru ca barierele să fie montate.

“În aceste momente grele, pentru această tragedie nu vreau să caut un vinovat, dar vreau neaparat să se construiască o barieră! Eu personal am trecut de 4-5 ori pe roșu la acea trecere de cale ferată, ca urmare a faptului că nu am văzut semnalele luminoase din cauza soarelui și puteam să fiu chiar eu, alături de familia mea, în locul acelor oameni! Cunoștințe care lucrează ca și taximetriști mi-au spus că lor li s-a întâmplat să nu meargă semnalele luminoase deloc, motiv pentru care, de astăzi, am început să strângem semnături pentru montarea de bariere la toate trecerile la nivel cu calea ferată din Lugoj, astfel încât toți participanții la trafic să fie în siguranță. În ceea ce mă privește, voi face toate demersurile în această privință, ca barierele să fie montate, iar pe această cale rog pe toată lumea să participe la strângerea de semnături”, ne-a declarat Marian Costea.

Persoanele care doresc să semneze petiția o pot face la biroul omului de afaceri lugojean, din centrul comercial Luca (strada Nicolae Bălcescu). Tot acolo, cei interesați să participe la această acțiune civică pot obține și tabele pentru strângerea de semnături.

Un comentariu la „Campanie de strângere de semnături pentru montarea de bariere la trecerile de cale ferată, din Lugoj

  • 10 octombrie 2018 la 8:39
    Permalink

    Ce afaceri are dansul, de il prezentati ca om de afaceri?:)))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.