Călin Dobra, numit director general la o companie membră a Grupului Electrica

Președintele PSD Lugoj, Călin Dobra, a fost numit director general al unei companii membre a Grupului Electrica: Societatea Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv” SA.

S. FISE „Electrica Serv” SA. este unul dintre cei mai performanţi prestatori de servicii energetice din România, care are ca principal obiect de activitate realizarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii pentru instalaţiile de distribuţie şi transport (110 kV) a energiei electrice, precum şi executarea lucrărilor de investiţii în sectorul energetic, societatea fiind specializată și în dzvoltarea, promovarea și construcția de proiecte fotovoltaice conectate la rețea (on-grid) sau independente (off-grid), cu sau fără unități de stocare.

„Este un mandat extrem de greu, într-o perioadă cum nu cred că am mai traversat în ceea ce privește energia electrică și piața din domeniu. Mă responsabilizează și mă determină cu atât mai mult să mă concentrez pe consumator. Urmează o perioadă de conectare la proiectele companiei, la colegii din companie, să stau de vorbă cu oamenii, să consult programele, să merg în sucursale. Am încredere că anii petrecuți în fruntea administrației din Timiș mă vor ajuta să am o viziune cât mai corectă pentru Electrica Serv și pentru consumatori, care au nevoie de stabilitate și protecție”, a declarat, pentru editiadetimis.ro, Călin Dobra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.