Călin Dobra: „Încerc zi de zi să aduc în județul Timiș mari proiecte de care implicit vor beneficia și cetățenii Lugojului”

Președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra, susține că PSD Lugoj rămâne una dintre cele mai puternice organizații ale Partidului Social Democrat din Timiș.

„Lugojul fiind al doilea municipiu al județului Timiș înseamnă pentru social-democrație un reper important. Încrederea oamenilor în echipa pe care am format-o de aproximativ 12 ani de zile la Lugoj împreună cu Francisc Boldea, pe atunci calitatea mea fiind de preşedinte al organizației de tineret, a dus la câștigarea alegerilor și consolidarea acestor rezultate locale. 

Acest context dă mari bătăi de cap adversarilor politici, astfel că opoziția transmite tot mai des mesaje de dezinformare la adresa PSD Lugoj. Ştiu că aceste acțiuni de dezinformare apar ca urmare a faptului că slaba opoziție din Lugoj nu are capacitatea de a veni cu proiecte pentru lugojeni, ci doar cu atacuri și mizerii. De asemenea, constat în ultima perioadă atacuri atât la persoana mea, cât și ale primarului și viceprimarului din Lugoj, și le sugerez celor ce nu au altă ocupație decât de a denigra să se uite în trecutul lor „fructuos” cunoscut foarte bine de către lugojeni.

Faptul că am ajuns președinte al Consiliului Județean Timiş se datorează în mare măsura şi lugojenilor pentru că au votat echipa de la PSD Lugoj. 

Ca președinte încerc zi de zi să aduc în Județul Timiș mari proiecte de care implicit vor beneficia și cetățenii Lugojului. O nouă maternitate, investițiile de la Spitalul Județean, un nou stadion, centura Timișoara, asfaltarea de drumuri chiar în localități din jurul municipiului, proiectul locuințelor ANL în Lugoj, investiții din fonduri europene în apă și canal, investiții în aparatură medicală pentru spitalul municipal, sunt doar câteva exemple de proiecte finanțate atât de Guvernul României, cât și de Consiliul Județean, care vin şi  în ajutor lugojenilor. Să nu uităm efortul extraordinar pe care CJ Timiș îl face pentru învățământul special, iar la Centrul Școlar Al. Roșca chiar în toamna aceasta am inaugurat un nou corp de clădire. Mai mult printr-o finanțare europeană de 8,3 milioane de lei începem construirea a 2 case de tip familial și reamenajarea și extinderea Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități în Lugoj. Nu în ultimul rând, am susținut finanțarea acțiunilor şi centrelor sportive precum şi a celor de artă şi cultură.

Cred că toate cele de mai sus sunt argumente puternice care să demonstreze că echipa de la PSD Lugoj, condusă de primarul municipiului Francisc Boldea, este una puternică, unită și preocupată de nevoile cetățenilor şi care are toată susținerea mea. În calitate de preşedinte interimar al PSD Timiş am mare încredere în echipa pe care o coordonez”, spune Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș.

 

 

Un comentariu la „Călin Dobra: „Încerc zi de zi să aduc în județul Timiș mari proiecte de care implicit vor beneficia și cetățenii Lugojului”

  • 27 noiembrie 2018 la 0:07
    Permalink

    Poate la anul se va realiza drumul asfaltat între V.Lungă și Cliciova, de 5 km, dacă în acest an a rămas doare promisiunea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.