Călin Dobra: „Am votat pentru reconstrucția Lugojului”

Călin Dobra, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Lugoj, a votat la secția nr. 227, de la Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște”, puțin după ora 9.

I-au fost alături o parte din echipa sa de consilieri, dar și Sorin Grideanu, ministrul Transporturilor.

„ Vreau să vă mulțumesc, în primul rând dumneavoastră, reprezentanții mass-media, că ați fost alături de mine în procesul electoral pentru municipiul Lugoj. Vrea să mulțumesc colegilor care au ținut să fie alături de mine, astăzi, la vot, dar în mod special prietenului meu, Sorin Grindeanu, care a vrut să fie astăsi alături de echipa câștigătoare. Mulțumesc, dragi lugojeni! E o zi importanță! Am votat pentru ceea ce înseamnă reconstrucția Lugojului și sunt ferm convins, cu sprijinul lui Dumnezeu, vom câștiga!, a declarat Călin Dobra la ieșirea de la urne.

Iar Sorin Grindeanu, a declarat:

„Am ținut neapărat să fiu, astăzi, aici, la Lugoj, fiindcă vreau să marchez, împreună cu Călin și echipa lui un nou început pentru Lugoj. Sunt convins că, odată cu aceste alegeri, acest nou început va fi unul solid, unul care să așeze Lugojul pe direcția corectă. Îndemn pe toți lugojenii și pe toți bănățenii să iasă la vot, să-și exercite dreptul constituțional și să își aleagă oamenii destoinici, care știu să facă lucruri bune pentru comunitățile lor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.