Călin Dobra a preluat președinția filialei PSD Lugoj

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, este noul președinte al filialei PSD Lugoj.

Călin Dobra, care este vicepreședinte al PSD Timiș, preia președinția filialei lugojene după ce fostul președinte, Francisc Boldea, a renunțat la funcție după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat de primar al Lugojului.

„Astăzi (2 noiembrie – n.r.) a avut loc prima întâlnire a PSD Lugoj, după alegerile locale. Am preluat președinția filialei, pentru că mai am multe de spus și de făcut pentru cetățeni. Că Lugojul e orașul meu de suflet, știe toată lumea. Că lucrurile nu au fost tocmai… roz în PSD Lugoj e la fel de clar. Tocmai de aceea, am venit aici ca să muncesc, pentru că asta știu cel mai bine. Alături de social democrații lugojeni, mă voi implica activ în comunitate și mă voi asigura că cetățenii știu tot ce se întâmplă în Consiliul Local care, mâine, are prima ședință. Avem 4 consilieri, însă, din opoziție, vom taxa orice derapaj și ne vom asigura că se iau cele mai bune decizii pentru oameni. Avem deja un lider de grup și propuneri pentru membri în comisiile de specialitate. Pe de altă parte, s-a constituit Grupul de lucru pentru campania electorală, pentru că ne apropiem de alegerile parlamentare și ne pregătim pentru desemnarea reprezentanții PSD în secțiile de votare. Cu pași siguri și cu o echipă determinată, vom pune pe picioare o filială anesteziată, iar cu seriozitate și implicare, vom recâștiga încrederea cetățenilor! Doamne ajută!”, a anunțat Călin Dobra, noul președinte al PSD Lugoj.

Lugoj Expres Călin Dobra a preluat președinția filialei PSD Lugoj PSD Timiș PSD Lugoj PSD prima ședință președinte opoziție Lugoj echipa Consiliul Local Călin Dobra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.