Buziașul și alte patru comune intră, de astăzi, în carantină de noapte

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Andrei Molnar, a aprobat  o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile.

UAT-urile Buziaș, Fibiș, Secaș, Moravița și Bucovăț au fost trecute pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

UAT-urile Jimbolia, Biled, Criciova, Voiteg au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

UAT-urile Făget, Bara, Beba Veche, Lovrin, Checea, Orțișoara, Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Comloșu Mare, Periam, Darova au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Măsurile adoptate aplică începând de joi, 07 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.