Boldea l-a recomandat, iar PSD Lugoj l-a primit cu brațele deschise: senatorul Ioan Iovescu a devenit, oficial, membru PSD

Senatorul Ioan Iovescu, ales parlamentar pe listele PP-DD, ajuns apoi în UNPR, este – începând din această lună – membru al Partidului Social Democrat.

Înscrierea senatorului Ioan Iovescu în PSD a fost aprobată în ședința Biroului Municipal al PSD Lugoj de miercuri, 7 septembrie, la recomandarea primarului Francisc Boldea, liderul organizației lugojene. Astfel, Ioan Iovescu a fost primit, cu brațele deschise, de către membrii organizației PSD Lugoj, chiar dacă, la alegerile locale din vară, l-a votat pe principalul contracandidat al actualului său șef de partid.

„Am fost recomandat de domnul primar Boldea chiar dacă eu nu l-am votat la alegerile locale, preferându-l pe Buciu. I-am spus că, la primar, l-am votat pe Buciu, dar la consilieri locali toată familia am votat cu PSD. Sigur nu i-a căzut bine, dar asta este!”, a declarat, pentru ziuadevest.ro, senatorul Ioan Iovescu.

Senatorul Ioan Iovescu a mai anunțat că până când administrația locală va amenaja cabinetul parlamentar din Piața IC Drăgan, unde a fost sediul PNL, audiențele le va ține la sediul PSD, în aceeași locație unde a funcționat cabinetul parlamentar al fostului senator Ilie Sârbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.