Beat, fără permis și cu mașina furată

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat de polițiștii din Lugoj conducând un autoturism pe DN 6 în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a avea permis de conducere, iar mașina la volanul căreia se afla era furată.

„La data de 4 septembrie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe DN 6, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul fiind sustras în scop de folosință din municipiul Lugoj. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și “furt în scop de folosință”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.