Bal de caritate pentru ajutorarea bătrânilor de la căminul „Anita Heim” și a Ansamblului de copii „Voinicelul”.

Clubul Lions „Ana Lugojana” din Lugoj a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bal de caritate sub genericul “Din dragoste pentru semenii noștri”, care a avut ca scop colectarea de fonduri pentru ajutorarea  bătrânilor de la căminul „Anita Heim”, precum și pentru susținerea Ansamblul Folcloric de Copii „Voinicelul”.

Evenimentul, coordonat de Liliana Jurca, președinta Clubului Lions „Ana Lugojana”, și Simona Marinescu, fost președinte și unul dintre membrii fondatori al clubului lugojean, s-a desfășurat la restaurantul Domacris Central și a reunit peste 100 de persoane dornice să se implice în susţinerea diverselor proiecte filantropice.

La eveniment au participat și reprezentanți ai cluburilor Lions din zonă, împreună cu Toma Mișca – președintele pe Regiunea Vest, și Ioan Petrica – președintele pe Zona 2 Vest.

Programul artistic al evenimentului a fost asigurat de formațiaCu Asar”, din Buziaș, împreună cu solistul de muzică populară Dorin Biriș Coșbuc și DJ Seba. Ansamblul de copii „Voinicelul” a încântat publicul cu o suită de dansuri populare, Dariana Dumitrescu a recitat o poezie în grai bănățean, iar Aida Bărbosu și David Birăescu, împreună cu Andreea Svetlac și Alexandru Crașovan, de la Clubul Dance Mania.ro, au prezentat o demonstrație de dans sportiv.

Participanții la eveniment au avut parte și de o tombolă cu premii diverse. În final, în urma donațiilor și a vânzării biletelor, s-au adunat 10.000 de lei, fonduri destinate achiziționării unei mașini de spălat profesionale și a unui frigider pentru bătrânii de la Căminul „Anita Heim”, precum și pentru susținerea activității Ansamblului Folcloric de Copii „Voinicelul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.