Bal caritabil: Clubul Lions „Ana Lugojana” ajută o fetiță de 8 ani, grav bolnavă

La sfârșitul acestei luni, Clubul Lions „Ana Lugojana” va organiza un nou bal de caritate. De această dată, manifestarea are ca scop colectarea de fonduri pentru ajutorarea unei fetițe de opt ani, Ana Maria Bortoș, care are probleme grave de sănătate.

Până în prezent, Ana Maria a fost operată de cinci ori și are mare nevoie de susținere financiară pentru a efectua încă o intervenție chirurgicală, în Elveția.

Balul va avea loc în data de 31 martie, începând cu ora 18, la Restaurantul Royal, din Lugoj, preţul unei invitaţii fiind de 120 de lei/persoană.

Ambianța muzicală va fi asigurată de formaţia „Cu Asar”, din Buziaş.

Persoanele care doresc să participe la această acțiune caritabilă pot contacta organizatorii (Simona Milena Marinescu – tel. 0765/356.481,  Ilona Nicoară  – 0724/899025).

Donații se pot face și în contul RO11RNCB0252086608980001, deschis la BCR Lugoj pe numele Virginia Iakab.

De la înființarea sa, în 2011, Clubul Lions „Ana Lugojana” a organizat numeroase acțiuni de caritate, în sprijinul persoanelor cu diferite probleme de sănătate și a tinerilor performeri din Lugoj.

Lugoj Expres Bal caritabil: Clubul Lions „Ana Lugojana” ajută o fetiță de 8 ani, grav bolnavă Lions Cu Asar colectarea de fonduri Clubul Lions „Ana Lugojana” bal caritabil ajutorarea unei fetițe acțiune caritabilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.