Autorul mai multor furturi a fost reținut de polițiști

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au reținut un bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat în localitățile Nădrag și Criciova. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.                             

La data de 1 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia, au identificat un bărbat, de 29 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în cursul anului 2021, acesta ar fi pătruns în două locuințe din localitatea Nădrag și în sediul unei societăți comercială, din localitatea Criciova, iar în data de 15.01.2022 ar fi pătruns într-o altă locuință din localitatea Nădrag.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.