Automobile retro românești și poloneze, expuse în centrul Lugojului

Caravana automobilistică „Go Romania!”, formată din mașini retro românești și poloneze, produse în anii 1950-1989,  a poposit și la Lugoj.

Cele 20 de automobile, mărci precum Dacia 1300 și Dacia 1310, Polski Fiat, Warszawa, Syrena, FSO Polonez, Nysa sau Oltcit, au fost expuse marți, la orele amiezii, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, după ce au efectuat un tur al orașului.

Participanții la această caravană automobilistică au avut și o întrevedere, la Cinematograful Bela Lugosi, cu primarul Francisc Boldea, care le-a făcut o scurtă prezentare a municipiului Lugoj și i-a invitat să urmărească un firm de prezentare a Lugojului.

Caravana automobilistică „Go Romania!” se află la cea de-a treia ediție și este organizată de Ambasada României la Varșovia și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română.

Caravana se desfășoară în perioada 7-18 iunie și are ca scop consolidarea vizibilității si activității României pe piața poloneză de turism. Aceasta  se deplasează pe traseul Cracovia – Satu Mare – Marghita – Oradea – Arad – Timișoara – Lugoj – Caransebeș – Drobeta-Turnu Severin – Craiova – Tismana – retur, constituindu-se drept un eveniment de diplomație publică de promovare a „Via Carpatia” , proiect rutier regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.