Atenție, șoferi! Se închide circulația pe Podul de Fier

Circulația pe Podul de Fier din Lugoj se va închide, pentru patru zile.

Delgaz Grid derulează săptămâna viitoare o importantă lucrare în municipiul Lugoj, la rețeaua de gaze naturale subterană din zona Podului de Fier, lucrare care va afecta circulația rutieră.

„Consumatorii nu vor fi afectați de această lucrare, nefiind nevoie de întreruperea alimentării cu gaze naturale, datorită tehnologiei moderne folosite de Delgaz Grid. Șantierul este programat să înceapă luni, 31 iulie, urmând să fie închis în 3 august. Menționăm că suprafața carosabilă va fi adusă la starea inițială de către firma terță contractată de compania noastră”, transmit reprezentan’ii companiei.

Pentru realizarea acestei lucrări este necesară închiderea circulației pe Podul de Fier, traficul urmând să fie deviat de pe strada Nicolae Bălcescu pe str. Brediceanu spre Podul de Beton și dinspre Primăria Lugoj spre str. Unirii și apoi pe str. Avram Iancu, Someșului,  A.C. Popovici.

Delgaz Grid a transmis că este conștientă de disconfortul produs de aceste lucrări și mulțumește locuitorilor municipiului Lugoj pentru înțelegere și sprijin. Compania depune toate eforturile pentru a reduce pe cât posibil disconfortul generat de aceste lucrări, care vor duce la creșterea calității serviciilor de distribuție a gazelor naturale pentru clienții din zonă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.