Asociația „Free Amely 2007” – 15 ani de activitate neîntreruptă și 7.000 de animale salvate

Asociația pentru protecția animalelor „Free Amely 2007” a împlinit, în 10 septembrie, 15 ani de activitate neîntreruptă.

În cei 15 ani de activitate, asociația lugojeană, condusă de Elena Balaj, a organizat numeroase campanii de sterilizări gratuite la câini și pisici, a construit un adăpost pentru animalele fără stăpân, între satele Tapia şi Măguri, a derulat diverse proiecte caritabile și educative și a salvat aproximativ 7.000 de animale, totul doar cu ajutor din donații și sponsorizări.

„15 ani de activitate neîntreruptă, cu greutăți și bucurii, cu satisfacții și împliniri, fără nici un fel de sprijin de la Statul Român, ci doar cu ajutor venit din donații și sponsorizări. În acești 15 ani am salvat aproximativ 7000 de animăluțe, am construit un adăpost pentru animale fără stăpân, am organizat nenumărate campanii de sterilizări gratuite la câini și pisici, am demarat proiecte educative în parteneriat cu școlile și grădinițele din Lugoj și Coșteiu și multe alte proiecte caritabile, atât pentru animale cât și pentru oameni, mai ales pentru copii”, a precizat Elena Balaj, președinta Asociației „Free Amely 2007” Lugoj.

Asociația are nevoie și în continuare atât de sprijin financiar, cât și de voluntari care să ajute la adăpost.

“Permanent avem nevoie de sprijinul dumneavoastră financiar și de voluntari care să ne ajute la adăpost. Puteți dona în conturile Asociației Free Amely 2007 deschise la Raiffeisen BANK. Firmele ne pot redirecționa 20% din impozitul pe profit, iar angajații ne pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Doar cu ajutorul dumneavoastră putem să continuăm ce am început în urmă cu 15 ani”, a mai menționat Elena Balaj.

La ceas aniversar, președinta Asociației „Free Amely 2007” nu i-a uitat nici pe cei care au sprijinit asociația în cei 15 ani de activitate.

“La ceas aniversar, mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în acești 15 ani, atât din România cât și din Europa și USA. Mulțumiri speciale medicilor veterinari Dr. Dan Aurelian și Dr. Daroczi Csaba, cu care am pornit la drum încă de la început și Presei din Lugoj, Timișoara, Reșița și Dumbrava, care ne-a fost alături tot timpul!”, a mai transmis Elena Balaj, președintele Asociației „Free Amely 2007” Lugoj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.