Asociația Centrul Ortodox din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Lugoj, sprijin pentru o familie cu 5 copii din Șanovița

Asociaţia Centrul Ortodox din Parohia Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj, prin Centrul de zi „Sf. Nicolae”, reprezentată de preotul Cristian Cerbu, a fost prezentă sâmbătă, 19 februarie a.c., în ajunul Duminicii Întoarcerii Fiului Risipitor, în parohia Şanoviţa din Protopopiatul Lugoj, păstorită de Preacucernicul Părinte Cristian Laichici, unde a fost identificată o familie cu cinci copii, care-şi duce traiul de zi cu zi în condiții greu de imaginat.

„Reprezentanții asociației alături de câteva persoane, au oferit familiei respective pachete cu alimente de bază (zahăr, făină, orez, ulei, paste făinoase), conserve, produse din carne, haine şi jucării pentru copii, fapt ce a trezit în sufletele părinților şi ale copiilor o bucurie de nedescris. În discuțiile purtate cu membrii familiei s-au constat şi alte neajunsuri cu care se confruntă, ceea ce ne-a motivat ca şi în viitor să le acordăm sprijinul şi ajutorul nostru, expresie vie a milei şi jertfei creștine”, spune preotul Cristian Cerbu.

Asociaţia Centrul Ortodox își desfășoară activitatea în cadrul Parohiei Ortodoxe Române „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj şi are ca scop sprijinirea  copiilor şi a familiilor nevoiaşe atât din oraş, cât şi din împrejurimi.

 

(Foto: mitropolia-banatului.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.