Armonii lugojene. Recital de lieduri și de pian și lansare de carte

Sub genericul „Armonii lugojene”, sâmbătă, 11 mai, la ora 19, pe scena Studioului de Concerte “Elisabeta Toth” al Școlii Gimnaziale de Muzică “Filaret Barbu”, mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniată la pian de Raluca Miclăuș, va susține un recital de lieduri din creația unor autori lugojeni (Ioan Vidu, Zeno Vancea, Liviu Tempea), cu o primă audiție absolută: un lied de dragoste de Achim Stoia, dedicat unei tinere lugojene, marea sa iubire din anii studenției petrecuți la conservatorul bucureștean, iar pianista Silviana Cîrdu, de la Facultatea de Muzică din Timișoara, va susține un recital de pian, cu opusuri de Liviu Tempea.

Totodată, melomanii lugojeni vor asista și la lansare cărții „Eternul feminin. Particularități stilistice în creația vocală a lui Nicolae Coman”, de Constantin-Tufan Stan, în prezentarea prof. univ. dr. Mihai Cosma, de la Universitatea Națională de Muzică din București.

Manifestarea este inclusă în programul ediției a doua a Concursului Internațional de Canto „Tiberiu Brediceanu”.

Lugoj Expres Armonii lugojene. Recital de lieduri și de pian și lansare de carte Silviana Cîrdu recital de pian recital de lieduri recital Lugoj lansare de carte Constantin Tufan Stan Concursul Internațional de Canto Tiberiu Brediceanu Aura Twarowska Armonii lugojene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.