Armă de vânătoare, cartușe artizanale și diverse dispozitive folosite la confecționarea muniției, descoperite la domiciliul unui bărbat din Făget

În cadrul unei acțiuni care a vizat posesorii de arme letale, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din Făget au descins, luni, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 76 de ani, din localitate.

Cu acest prilej, oamenii legii au descoperit mai multe cartușe confecționate artizanal, o armă de vânătoare, câteva sute de tuburi de cartușe și diverse dispozitive folosite la confecționarea muniției.

„Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare, mai multe cartușe confecționate artizanal, dispozitive utilizate la confecționarea acestora, precum și 221 de tuburi de cartușe fără încărcătura. Totodată, procedându-se la verificarea permisului de armă a celui în cauză, s-a constatat ca acesta are termenul de valabilitate expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.