Arii din opere, operete și musicaluri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 19, spectacolul „Note de Toamnă”, susținut de artiști de la Opera Națională Română Timișoara.

Cu acest prilej, melomanii lugojeni vor fi încântați cu arii din opere, operete și musicaluri de către mezzosoprana Gabriella Varvari și instrumentiștii Nada Petrov (vioară), Gianluca Vanzelli (flaut) și Angela Balici (pian). Moderator va fi Cristian Rudic.

Va fi abordat un vast repertoriu din operele compozitorilor Georges Bizet, Severio Mercadante, Jacques Ibert, Nino Rota, Mike Mouer, Jerri Bock, Emerik Kalman, Fritz Kreisler, Edward Elgar, Jules Massenet, Robert Stolz, Marcel Tournier, Ambroise Thomas, Jacques Offenbach și Johann Strauss.

Biletele pentru acest spectacol se găsesc la agenția Teatrului Municipal Lugoj și la agenția Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj.

Lugoj Expres Arii din opere, operete și musicaluri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj spectacol operetă operă Note de toamnă musicaluri Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.