ArgEnTango aduce tangoul tradiţional argentinian la Lugoj

După un periplu în mai multe orașe din România și Germania, turneul „ArgEnTango Tradițional” va ajunge pe 20 martie și în Lugoj.

Analia Selis, alături de ceilalți membri ai grupului ArgEnTango, violoncelistul Răzvan Suma, pianistul Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa și violonistul Rafael Butaru vor oferi publicului o călătorie în istoria tangoului tradițional argentinian, dar și românesc, prin intermediul compozițiilor clasice ale lui  Carlos Gardel, Alfredo Le Pera sau Sebastian Piana.

“Ne bucurăm că anul acesta vom ajunge pentru prima data și la Lugoj, unde suntem siguri că vom face multă lume se se îndrăgostească iremediabil de tango”, declară membrii ArgEnTango.

Reprezentația de la Lugoj îi are ca invitați pe renumiții dansatori de tango Cristina Daju și Alex Apetrei.

Concertul din Lugoj va avea loc, de la ora 19, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”.

ArgEnTango continuă și anul acesta parteneriatul de susținere a HOSPICE Casa Speranței, singura fundație care oferă servicii gratuite de îngrijire paliativă bolnavilor incurabili din România. Concertele din cadrul turneului „ArgEnTango Tradițional”  vor contribui la sprijinirea acestei cauze.

Lugoj Expres ArgEnTango aduce tangoul tradiţional argentinian la Lugoj turneu tangoul argentinian spectacol Lugoj concert ArgEnTango Analia Selis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.