Apel umanitar! Un lugojean, tatăl unui băiețel de 5 ani, are nevoie de ajutor

Narcis Lucian Buleja, un lugojean în vârstă de 39 de ani, tătăl unui băiețel de cinci ani, pe nume Lukas, are mare nevoie de ajutor, pentru a efectua un transplant de plămân.

În anul 2004, Narcis Lucian Buleja a suferit o pnumonectomie (i-a fost excizat plămânul stâng), din cauza tuberculozei pulmonare, iar acum are nevoie urgentă de un transplant de plămân, pentru că a fost diagnosticat cu pneumotorax, iar singurul plămân care i-a rămas trebuie înlocuit.

Transplantul trebuie făcut de urgență, iar Spitalul WPK din Viena îi poate oferi șansa de a trăi, dar costurile intervenției, 170.000 de euro, sunt peste puterile familiei.

Toți cei care vor să întindă o mână de ajutor o pot face pe platforma de donații Go Get Funding, accesând link-ul https://gogetfunding.com/one-lung-left-new-one-to-live/.

Donații se mai pot face și în conturile deschise la Banca Comercială Română (BCR), sucursala Lugoj, pe numele soției sale, Mirela Buleja:

  • RO81RNCB0252007492540008 – cont în euro;
  • RO11RNCB0252007492540007 – cont în lei.

Lugoj Expres Apel umanitar! Un lugojean, tatăl unui băiețel de 5 ani, are nevoie de ajutor transplant Narcis Lucian Buleja donații apel umanitar ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.