Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

MUNICIPIUL LUGOJ, titular al proiectului ,,Amenajare teren de minifotbal și loc de joacă în cartierul  Herendești-Bocșei, municipiul Lugoj”, propus a fi amplasat în municipiul Lugoj, str. Herendeștiului, nr. 9-11, jud. Timiș, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Amenajare teren de minifotbal și loc de joacă în cartierul  Herendești-Bocșei, municipiul Lugoj”, propus a fi amplasat în municipiul Lugoj, str. Herendeștiului, nr. 9-11, jud. Timiș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției Pentru Protecția Mediului Timiș din Timișoara, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, în zilele de  luni – joi, între orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro/-Secțiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției Pentru Protecția Mediului Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.